, , , , ,

Solatube Ø 25 cm ECO

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

De Solatube 290 DS daglichtsystemen zijn nu ook als Energy Care Optima leverbaar.

Met de innovatieve daglichtsystemen van Solatube tovert u uw huis of werkplek om in een gezonde en fijne plek om te leven. De unieke licht-vangende koepel brengt een enorme hoeveelheid daglicht via een reflecterende buis vanuit elke hoek naar binnen. Middels een stijlvolle plafondplaat wordt het diffuse licht de ruimte in verspreid.

De Solatube Ø 25 cm transporteert daglicht naar kleinere ruimtes van een woning of bedrijfspand. Denk hierbij aan de hal, gang, zolder, toilet of zelfs een inloopkledingkast. Deze Solatube is toepasbaar in woning- en utiliteitsbouw en op alle typen daken. Deze Solatube is toepasbaar in woning- en utiliteitsbouw en op alle typen daken. Hierbij hanteren we het advies om de Solatube Ø 25 cm toe te passen tot een maximale plafondhoogte van 3 meter.

Solatube Ø 25 cm ECO
Deze hoogwaardige variant heeft een unieke U-waarde van 0,5 en 0,7 W/m²K. Dit is vergelijkbaar met HR+++ triple glas, eveneens gemeten voor de complete installatie inclusief de dakaansluiting.
Energy Care Optima wordt op nagenoeg dezelfde wijze geïnstalleerd als de Solatube standaardset.

–  Lichtopbrengst circa 522 – 2208 lumen circa 1079 – 4502 lumen.
–  Vergelijkbaar met gloeilamp ca. 50-220 watt,  gloeilamp ca. 100-450 watt.
–  Te verlichten oppervlakte 3 x 3 meter.
–  Verlengbaar tot 6 meter.

Klik hier om de technische specificaties van de Solatube te bekijken.

Doorvoeren
De Solatube Ø 25 cm is toepasbaar op alle typen daken en gevels. De doorvoer voor plat dak is geschikt voor alle soorten dakbedekking zoals EPDM, PVC, TPO, Bitumen, CPE.
De Solatube Ø 25 cm voor hellend dak is uitgerust met een indekstuk van Ubiflex. Hierdoor is deze doorvoer heel makkelijk en snel te monteren.
Ook voor een Solatube Ø 25 cm door de zijgevel is er een doorvoer, welke eenvoudig waterdicht in de gevel gemonteerd kan worden.
Tot slot zijn er nog vele mogelijkheden in doorvoeren voor golfplaten, geprofileerde staaldaken, rieten daken.

Accessoires
Omdat de zon niet altijd schijnt (of juist wél terwijl er juist behoefte is aan minder daglicht) zijn er mogelijkheden om de Solatube uit te breiden met diverse opties. Hierbij kunt u denken aan kunstverlichting, een daglichtdimmer maar ook een ventilatiesysteem is mogelijk. Tevens zijn er inbraak- en brandwerende accessoires verkrijgbaar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 69cb3ea317a3 Categorieën: , , , , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Techcomlight B.V.

    Alle kennis over daglicht onder één dak Zowel op het werk als thuis willen mensen zich in een energiebewuste en prettige omgeving bevinden. Voldoende daglicht is daarbij een bepalende factor....