, ,

SolidSeal


Om de naad tussen deur en kozijn onder alle omstandigheden blijvend te kunnen dichten heeft BUVA een dichting ontwikkeld met een groot werkingsbereik, de BUVA SolidSeal.

De Nederlandse bouw wordt geconfronteerd met problemen die betrekking hebben op het functioneren en de prestaties van deur-kozijnconstructies. Enerzijds worden deze klachten veroorzaakt door producttoleranties (maatvoering) en anderzijds door bouwtoleranties (stellen kozijnen, afhangen deuren).

Daarnaast hebben buitendeuren te maken met het werken van de sluitzijde als gevolg van temperatuur- en vochtverschillen in en buiten de woning. Bovenstaande problemen kunnen alleen verholpen worden door een juiste combinatie van producten. Om de naad tussen deur en kozijn onder alle omstandigheden blijvend te kunnen dichten heeft BUVA een dichting ontwikkeld met een groot werkingsbereik, de BUVA SolidSeal. Voor het blijvend kunnen bedienen van de meerpuntssluitingen deur heeft BUVA de Corrector, een zelfstellende sluitkom ontwikkeld.

 

? Co-extrusie; profielrug hard compact TPE, functiedeel zacht gesloten TPE microschuim
? Met verwijderbare folie
? Werkingsbereik 8 mm
? Geschikt voor deuren in vormstabiliteitsklasse I t/m III
? Voldoet aan BRL 0809

Maatvoering BUVA SolidSeal
BUVA SolidSeal is bedoeld voor een sponninghoogte van = 15 mm en voor een nominale afhangspeling (deur-positie in kozijn) van 8 mm.
De BUVA SolidSeal heeft een kopbreedte van 13 mm en is vervaardigd van het hoogwaardige gesloten cel microschuim voor een grote tolerantie.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 00ec53c4682d Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    BUVA rationele bouwprodukten B.V.

    BUVA rationele bouwprodukten is dé producent en leverancier op het gebied van hang-en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en raam- en deurdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast...