,

Testo 435


Testo 435, multifunctioneel meetapparaat voor klimaat, isolatiecoëfficiënt (U-waarde), ventilatie en luchtkwaliteit metingen met meetwaardenopslag. Met de U-waarde voeler kunt u snel en makkelijk warmteverlies bepalen.

Het klimaat meetapparaat voor de beoordeling van de ruimte-luchtkwaliteit en voor het regelen en testen van RLT-luchtstromen, dit wordt vertoont door een efficiënt meetverloop. Het comfortabele meetapparaat biedt voor elk gebruik en onderscheidenlijke luchtstroomsnelheden de juiste meettechniek, bijvoorbeeld voor kanaalmeting of langdurige metingen. Hij biedt voor ieder gebruik van stromings-en snelhedenmeting de onderscheidene meettechniek, door middel van de thermische sonde, vleugelrad of pitotbuismetingen. Voelerafhankelijke menu's  of kiesbare gebruikersprofielen bieden een gemakkelijke bediening. De nieuwe IAQ-sonde meet het CO 2-gehalte, luchtvochtigheid en temperatuur en de kwaliteit van de ruimtelucht. Bovendien kunnen Lux-voelers en behagelijksheidssondes voor de beoordeling van aanzuiglucht worden aangesloten. Met de U waarde Simpele analyse en archivering zorgen voor een eenvoudige PC-documentatie. Bij de thermische sonde zijn de temperatuur en de vochtmeting geïntegreerd. Het speciale stromingsprotocol documenteert de kanaalmeting professioneel. Bovendien is de aansluiting van andere temperatuur voelers mogelijk. Kabelloos door middel van meetwaardenoverdracht via radiografie kunnen de meetwaarden tot maximaal 3 temperatuursvoelers worden vertoont worden in het overzichtelijke apparaatdisplay.

 

 

 • Apparaatopslag voor 10.000 meetwaarden
 • ComSoft 3 voor analyse, archivering en documenteren van de meetwaarden
 • IAQ-sonde, Lux-voeler en behagelijksheidssonde
 • Thermische sondes, vleugelrad meting en geïntegreerde drukverschilsonde voor pitotbuismeting
 • Radiografische voelers voor temperatuur en vocht
 • Beschermingsklasse IP54
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: e56954b4f634 Categorieën: ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Testo BV

  Testo is sinds 1957 wereldwijd producent en leverancier van mobiele en stationaire meetinstrumenten. Met meer dan 50 jaar ervaring is testo wereldwijd marktleider en trendsetter op gebied van meetinstrumenten. Kwaliteit,...