,

Testo 835 infraroodtemperatuurmeter


Uitgebreide info: www.testo.nl/835

Maak gebruik van de voordelen die de testo 835 te bieden heeft in nagenoeg alle sectoren van HVAC en industrie. Het meten van vocht in muren, het inspecteren van airconditioning- en ventilatiesystemen, het onderhoud van industriële systemen of de kwaliteitscontrole van industrieel vervaardigde producten.
Testo infrarood meettechnologie, dat zelfs op grote afstand perfecte resultaten aflevert, is bijzonder behulpzaam bij het controleren van onderdelen die klein, in beweging, moeilijk te bereiken of extreem heet zijn. De eigenschappen van het instrument geven u de ruimte die u nodig heeft, bijvoorbeeld als u in de bouw werkt waarbij u een vochtmeting moet uitvoeren met infrarood. Of als u in een branche werkt voor glas- metaal of keramiekproductie waar u temperaturen tot 1500 °C moet kunnen meten. U kunt ervan op aan dat u alles onder controle heeft en dat de kwaliteitseisen altijd gewaarborgd blijven.

Eigenschappen van de testo 835 serie:

 • 4-puntslaser laat het exacte meetbereik zien, wat incorrecte metingen voorkomt
 • Geheugen voor meetwaardenlocaties en data-analyse op de PC
 • Intuïtieve menu navigatie door icoontjes en joystick
 • Meet veilig en nauwkeurig, zelfs bij hoge temperaturen
 • Gekwalificeerde metingen zonder training

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 37f0e884fbad Categorieën: ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Testo BV

  Testo is sinds 1957 wereldwijd producent en leverancier van mobiele en stationaire meetinstrumenten. Met meer dan 50 jaar ervaring is testo wereldwijd marktleider en trendsetter op gebied van meetinstrumenten. Kwaliteit,...