,

Ubbink Folie assortiment


Ubbink biedt een compleet assortiment technische folies voor toepassing in daken en gevels. Het assortiment bestaat uit vochtregulerende folies en warmte-isolerende folies.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Vochtregulerende folies
Vochtproblemen kunnen op twee plekken ontstaan; aan de buitenzijde of aan de binnenzijde van een gebouw.

 • Dampremmende en dampdichte folies
  Deze folies voorkomen het binnendringen van waterdamp (vochtige lucht) vanuit het gebouw in geïsoleerde dak- en gevelconstructies. Het isolatiepakket blijft droog en behoudt zijn isolatiewaarde.
 • Waterkerende en waterdichte damp-open folies
  Deze folies beschermen de binnenconstructie van hellende daken en gevels tegen van buitenaf doordringend vocht. Zowel tijdens de open bouwfase als bij calamiteiten (schade aan dakbedekking of gevelbekleding) in de gebruiksfase. Al deze folies zijn daarnaast damp-open (laten meer damp door dan dampdoorlatende producten), waardoor vocht dat eventueel toch in de constructie terecht komt sneller wordt afgevoerd en problemen worden voorkomen.


Warmte-isolerende folie
Het grootste warmteverlies bij gebouwen wordt veroorzaakt door uitstraling. Bouwmaterialen zoals hout, baksteen en beton stralen relatief makkelijk warmte uit. Aluminium daarentegen reflecteert zo’n 97% van de warmtestraling en zorgt voor een hogere R-waarde van de constructie. Hoe hoger deze waarde, des te beter het gebouw geïsoleerd is en des te meer u bespaart op het energieverbruik.

Folie assortiment
Download het productblad voor meer informatie over de verschillende toepassingen van de Ubbink folies. 

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: bf8229696f7a Categorieën: ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Ubbink BV

  Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Ubbink zoekt continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de...