Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Unidek Aero PD is het beste constructieve dakelement voor platte en licht hellende daken van nieuwbouw woningen; volledig bouwbesluit-proof op alle vlakken. De unieke opbouw van Unidek Aero PD zorgt voor de volgende voordelen ten opzichte van vergelijkbare dakelementen:  
– een betere geluidsisolatie en thermische dakisolatie;  
– snellere verwerking dankzij zelfborende schroeven;
– met geïntegreerde verstijvers als het nieuwe randhout.   

Unidek Aero PD is toepasbaar voor vrijstaande én geschakelde woningbouw met verschillende soorten dakbedekking waaronder flexibele dakbedekking als 1-laags PVC en is toepasbaar t/m klimaatklasse 2 (voor klasse 3 is een extra dampremmende laag noodzakelijk). Toepassing van bitumen en EPDM op aanvraag.

 

 

Unidek Aero PD is een isolerend alles-in-1 dakelement met een kern van EPS Platinum, brandvertragend gemodificeerd volgens NEN 6065/6066, voorzien van 4 geïntegreerde verstijvers van 19 mm hoog en 45 mm breed. De buitenzijde is voorzien van een 12 mm spaanplaat P7. De binnenzijde is voorzien van een 12 mm gipskartonplaat, die tussen 2 verstijvers is aangebracht, afgewerkt met een 3 mm spaanplaat voorzien van een witte zichtzijde met geïntegreerde dampremmende laag.

Artikelnummer: 26dd0dbc6e3f Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Kingspan Unidek B.V.

    Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende...