Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Unidek Aero Riet is een volledig bouwbesluit-proof ondergrond voor alle rieten schroefdaken. De unieke opbouw van Unidek Aero Riet zorgt voor de volgende voordelen ten opzichte van andere dakelementen: 
– snellere eenvoudige plaatsing dankzij zelfborende schroeven;
– brandreactie Euroklasse C en duurzaam (DUBOkeur®);
– lucht- en dampdicht dankzij de geïntegreerde dampremmende laag;  
– een betere thermische dakisolatie dankzij hoge Rc-waarden.   EPC verlaging  

Bij toepassing van Unidek Aero Riet hoeft de ontwerper minder maatregelen te nemen ter verlaging van de EPC. Unidek Aero Riet en haar toebehoren bieden een constructieve ondergrond voor rieten dakbedekking met uitstekende luchtdichtheid en minder koudebruggen. Daarnaast is Unidek Aero Riet een duurzame keuze (DUBOkeur®). Lees meer over het verlagen van de EPC met dakisolatie van Kingspan Unidek.

Het leggen van een rieten dak vergt veel van de ondergrond. Traditioneel worden veel rieten daken op een open constructie gelegd. Dit heeft als nadeel dat alleen het riet zelf een beperkte isolatiewaarde heeft. Daarom wordt vaak aan de binnenzijde extra geïsoleerd. Om deze extra handelingen te voorkomen en beter te isoleren, kan een gesloten constructie worden toegepast: het schroefdak. De hoge Rc-waarden, de snelle eenvoudige plaatsing, het stootvaste beloopbare dakelement en de schroefmogelijkheid in de 12 mm spaanplaat P7 maken Unidek Aero Riet hét dakelement voor rieten dakbedekking als schroefdak constructie.

 

 

Unidek Aero Riet is een isolerend alles-in-1 dakelement met een kern van EPS Platinum, brandvertragend gemodificeerd volgens NEN 6065/6066, voorzien van 4 geïntegreerde verstijvers van 19 mm hoog en 45 mm breed. De buitenzijde is voorzien van een 12 mm spaanplaat P7. De binnenzijde is voorzien van een 12 mm gipskartonplaat, die tussen twee verstijvers is aangebracht, afgewerkt met een 3 mm spaanplaat voorzien van een witte zichtzijde met geïntegreerde dampremmende laag.

Artikelnummer: 33e8075e9970 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Kingspan Unidek B.V.

    Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende...