Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Unidek Kolibrie DLG is overal klaar voor. Het dakelement is geluid- en brandwerend en daardoor uitermate geschikt voor toepassing voor geschakelde woningbouw. Geluid van buitenaf en overlangsgeluid tussen woningen worden gereduceerd dankzij de speciaal voor deze toepassing ontwikkelde gipskartonplaat. Daarnaast voldoet het dakelement aan de nieuwbouw wbdbo-eis (weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag) van 60 minuten volgens het Bouwbesluit 2012. Bij vrijstaande woningbouw is wering van buitengeluid de bepalende factor en hiervoor bieden de geluidswerende eigenschappen van Unidek Kolibrie DLG extra comfort.

 

 

Unidek Kolibrie DLG is een isolerend sandwichelement met een kern van EPS Platinum, brandvertragend gemodificeerd volgens NEN 6065/6066. De buitenzijde is voorzien van een 3 mm spaanplaat met groene folie en ruitmotief en drie tengels van 20 mm hoog en 30 mm breed. De binnenzijde is afgewerkt met een 12 mm gipskartonplaat en een 3 mm spaanplaat voorzien van een witte zichtzijde. Het dakelement is aan de gootzijde voorzien van een ingelijmde gootlat en aan de langszijden van ingelijmd randhout.

Artikelnummer: 5ea1649a3133 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Kingspan Unidek B.V.

    Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende...