Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Unidek RenoAero is hét nieuwe constructieve dakelement voor dakrenovatie op gordingen van bestaande woningen. Het dakelement beschikt over hetzelfde verwerkingsgemak als Unidek Aero, maar is specifiek toegespitst op renovatie en de daarbij geldende bouwvoorschriften. De unieke opbouw van Unidek RenoAero zorgt voor de volgende voordelen ten opzichte van vergelijkbare dakelementen:  
– duurzaam isoleren tot en met passiefhuis;  
– snellere verwerking dankzij zelfborende schroeven;
– grotere overspanningen zónder tussengording(en) mogelijk;
– met geïntegreerde verstijvers als het nieuwe randhout  – eenvoudige dakraammontage met Unidek Aero Dakraamkozijn.

Daarnaast is het Unidek RenoAero dakelement sneller leverbaar. Unidek RenoAero verbetert het energielabel en verhoogt het comfort.  

Kingspan Unidek heeft luchtdichte toebehoren ontwikkeld die in combinatie met nauwkeurig bouwen een grotere luchtdichtheid voor het dak creëren. De hoge thermische dakisolatie in combinatie met uitstekende luchtdichtheid en minder koudebruggen heeft een positieve invloed op het energielabel. Daarnaast worden het tocht en andere ongemakken voorkomen. Testresultaten wijzen uit dat de toebehoren voldoen aan de strenge passiefhuis-niveau eisen voor luchtdichtheid. De DUBOkeur® en ISSO-gecertificeerde dakelementen lenen zich uitstekend voor montage van zonnecollectoren en andere installaties.

Unidek RenoAero is toepasbaar voor vrijstaande woningbouw (voor geschakelde woningbouw is Unidek Aero ontwikkeld) met verschillende soorten dakbedekking waaronder betonnen pannen, keramische pannen, leien etc. Ten behoeve van natuur- en kunstriet is Unidek RenoAero Riet ontwikkeld.

 

 

Unidek RenoAero is een isolerend alles-in-1 dakelement met een kern van EPS Platinum, brandvertragend gemodificeerd volgens NEN 6065/6066, voorzien van 4 geïntegreerde verstijvers van 19 mm hoog en 45 mm breed. De buitenzijde is voorzien van een 3 mm spaanplaat met groene folie en ruitmotief en 3 tengels van 20 mm hoog en 30 mm breed. De binnenzijde is afgewerkt met een 3 mm spaanplaat voorzien van een witte zichtzijde.

 

Artikelnummer: 6a10bbd480e4 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Kingspan Unidek B.V.

    Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende...