, ,

VASCO-Ventilatie


Vasco Ventilation Concepts, een jonge divisie binnen The Heating Company, hield onlangs haar eersteling boven de doopvont.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Silent Ventilation

Dankzij het innovatieve productontwerp en de toepassing van zeer stille ventilatoren onderscheidt de D400 zich als de unit met de beste akoestische eigenschappen voor balansventilatiesystemen.

Geheel in lijn met het uitgangspunt ‘Silent Ventilation’ resulteren deze akoestische eigenschappen in een uiterst stil en comfortabel balansventilatiesysteem. In het bijzonder in de te ventileren ruimten, maar ook in de ruimte waar de D400 is gemonteerd, is het zeer lage geluidsniveau opvallend te noemen.

Met zijn instelbare capaciteit tot 400 m³/h is de D400 geschikt voor elke woning. De ventilatie-unit D400 is uitgerust met constant volume motoren, waardoor inregelen eenvoudig is en een constante in te ventileren luchthoeveelheid altijd kan worden gegarandeerd.

De ventilatie-unit D400 wordt standaard in drie standen geregeld met een draadloze, radiografische afstandsbediening. Deze afstandsbediening werkt overigens geheel zonder batterijen.

De ventilatie-unit D400 is uitgevoerd in gecoat plaatstaal. De ventilatiekanalen voor de luchttoe- en afvoer kunnen aan de boven- en onderzijde van de D400 worden gemonteerd.

De D400 is leverbaar in één uitvoering voor alle woningen. Door het slimme ontwerp is het mogelijk om de D400 eenvoudig om te bouwen naar een gespiegelde uitvoering.

Door gebruik te maken van moderne technieken, zoals een warmtewisselaar met een hoog thermisch rendement van 95%, een geheel automatisch werkende 100% bypass, automatische vorstvrij regeling en moderne gelijkstroommotoren, is de D400 een zeer energiezuinige ventilatie-unit, die in elk jaargetijde optimaal functioneert.

 • Beschikbaar vanaf januari 2011!

 

De D400 is een nieuwe ventilatie-unit met warmteterugwinning, gebouwd volgens de filosofie ‘Silent ventilation’. De unit is op alle vlakken ontworpen om zo stil mogelijk de woning te ventileren. De ventilatie-unit D400 is geschikt voor balansventilatiesystemen in woningen. In een balansventilatiesysteem wordt op gecontroleerde wijze lucht afgevoerd uit de keuken, badkamer en toilet en berging. Gelijktijdig wordt verse buitenlucht toegevoerd in de woon- en slaapkamers.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 89f0fd5c927d Categorieën: , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Energiebesparende innovaties in de schijnwerpers tijdens Energie 2011

  The Heating Company bvba

  De Limburgse industrieel Jos Vaessen, stichter van het radiatorenbedrijf Vasco dat deel uitmaakt van The Heating Company, heeft op 30 april 2008 The Heating Company overgenomen van de Amerikaanse multinational...