, ,

Vitocal 333-G


Brine/water-warmtepomp
Nominaal vermogen: 5,9 tot 10,3 kW
Boilerinhoud: 170 liter

Voor nieuwbouw
ééngezinswoning

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Voor een hoog warmwatercomfort is er een warmwaterboiler van 170 liter ingebouwd. Het hart van dit systeem is een pas ontwikkelde hoogefficiënte warmtepompmodule.

Buitengewoon efficiënt 

Dankzij de nieuwe koelkring met elektronische expansieklep (EEK) en het door Viessmann ontwikkelde RCD-systeem (Refrigerant Cycle Diagnostic), alsook de standaard uitrusting met energiebesparende gelijkstroompompen, zijn de compacte toestellen buitengewoon efficiënt. Dit resulteert dag in dag uit, jaar in jaar uit in een hoog rendement en lage stookkosten.

Kleine vloeroppervlakte 

Doordat hij weinig plaats innemen, is de Vitocal 333-G bijzonder geschikt voor krappe ruimten: in de compacte behuizing zijn reeds de primaire circulatiepomp, de CV-pomp en de driewegomschakelklep ondergebracht. De behuizing van het compacte toestel schermt de koelmodule/hydraulische ruimte volledig af van de omgeving en beperkt zodoende, samen met de nieuwe driedimensionale trillingsdemping, het geluidsniveau tot een minimum. Met een geluidsniveau van slechts 46 dB(A) bij 0/35 °C behoren de compacte warmtepompen tot de stilste in hun categorie. Om het toestel makkelijk naar binnen te kunnen brengen, werd de hoogte gereduceerd en de behuizing deelbaar uitgevoerd. Diverse aansluitaccessoires vereenvoudigen de installatie van de warmtepompen, die compleet gemonteerd geleverd worden.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 98dce83da57b Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Viessmann Nederland B.V.

    De Viessmann-groep is een internationaal fabrikant van producten uit de verwarmingsbranche. Het bedrijf, dat in de persoon van Dr. Martin Viessmann nu al door de derde generatie van de Viessmann-familie...