, ,

Vitocell 100-B


Bivalente warmwaterboiler van staal met Ceraprotect-emaillaag

Inhoud: 300, 400 en 500 liter

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De Vitocell 100-B is een staande, intern verwarmde warmwaterboiler van staal, met Ceraprotect-emaillaag. Met twee verwarmingsspiralen; via de onderste warmtewisselaar vindt de verwarming door de zonnecollectoren plaats, via de bovenste vindt, indien nodig, een naverwarming door de verwarmingsketel plaats. Naar keuze met elektrisch verwarmingssysteem.

 

De voordelen op een rij:

 • Corrosiebestendig boilerreservoir van staal met Ceraprotectemaillelaag. Extra kathodische bescherming door magnesiumanode, zwerfstroomanode leverbaar als accessoire. 
 • Verwarming van de totale waterinhoud door middel van een verwarmingsspiraal
  die helemaal tot aan de boilerbodem reikt. Hoog warmwatercomfort dankzij snelle, gelijkmatige opwarming via grote verwarmingsspiralen. 
 • Lage warmteverliezen door uiterst effectief isolatiemateriaal rondom (CFK-vrij). 
 • Voor de bivalente tapwateropwarming in combinatie met zonnecollectoren en verwarmingsketel. De warmte van de zonnecollectoren wordt via de onderste verwarmingsspiraal aan het tapwater afgestaan. Bij monovalente tapwaterbereiding met een warmtepomp – serieschakeling van beide verwarmingsspiralen. 
 • Om plaatsing te vergemakkelijken is de Vitocell 100-B met een inhoud van 400 resp. 500 liter voorzien van een demontabele isolatie van zacht PUR-schuim. 
 • Desgewenst kan een elektrisch verwarmingselement worden geleverd of geïnstalleerd.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 9778d5d219c5 Categorieën: , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Viessmann Nederland B.V.

  De Viessmann-groep is een internationaal fabrikant van producten uit de verwarmingsbranche. Het bedrijf, dat in de persoon van Dr. Martin Viessmann nu al door de derde generatie van de Viessmann-familie...