Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De houtpelletketel Vitoligno 300-P biedt dankzij het grote modulatiebereik van 1:3 heel wat toepassingsmogelijkheden – van energie zuinige huizen tot complexen met een grote warmtebehoefte.

Dankzij de tweevoudige verbrandingsregeling met lambdasonde en temperatuursensor heeft deze door Viessmann ontwikkelde pelletketel een hoog rendement en zijn de stof- en CO2-emissies bijzonder laag. De automatische reiniging van de verwarmingsoppervlakken staat garant voor een constant hoog rendement.

In combinatie met de ontassing van de verbrandingskamer via het motorisch aangedreven lamellenrooster biedt de pelletkel een hoog verwarmingscomfort en worden onderhoud en reiniging tot een minimum beperkt.

Doordat het verwarmingsoppervlak wordt aangepast aan de warmtebehoefte (volgens het Variopass-principe) is de efficiënte werking van de Vitoligno 300-P ook gegarandeerd bij deellastwerking.

Nieuwe regeling met weergave in volle tekst

Via de nieuwe digitale regeling met menugestuurde weergave in volle tekst kunnen alle functies eenvoudig worden bediend. Bovendien kan de regeling twee mengklepcircuits en een zonnesysteem inclusief bufferboiler aansturen.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 93db85ed909c Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Viessmann Nederland B.V.

    De Viessmann-groep is een internationaal fabrikant van producten uit de verwarmingsbranche. Het bedrijf, dat in de persoon van Dr. Martin Viessmann nu al door de derde generatie van de Viessmann-familie...