, ,

Vitosol 200-T


De Vitosol 200 is een rechtstreeks doorstroomde vacuüm-buiscollector, ideaal voor positie-onafhankelijke montage. Dankzij het nieuwe design van de verzamelaarbehuizing wordt de Vitosol 200 harmonisch in het dakbeeld ingepast. Zonnewarmte doeltreffend aangewend De absorbers met Sol-Titan-laag vangen bijzonder veel zonne-energie op en zorgen zo voor een hoog rendement. Het vacuüm in de buizen zorgt voor een zeer doeltreffende isolatie. Op die manier ontstaan nagenoeg geen verliezen tussen de glazen buizen en de absorber – waardoor de collector ook bij geringe zonnestraling nog nuttige warmte produceert.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Hoge energiebenutting op lange termijn

Viessmann-zonnecollectoren zijn ontworpen voor een lange levensduur die boven het gemiddelde ligt. Hiervoor staan hoogwaardige, corrosiebestendige materialen garant, zoals boorsilicaatglas, koper en roestvast staal. De absorber is geïntegreerd in de vacuümbuis. Hierdoor is hij beschermd tegen weersinvloeden en verontreiniging, en wordt een permanent hoog energierendement gegarandeerd.

Snelle en veilige montage

Vitosol 200-collectoren worden geleverd in een geprefabriceerde modulaire constructie. Dankzij een nieuw, innovatief stekkersysteem kunnen de buizen in elke positie gemakkelijk en snel worden gemonteerd zonder enig gereedschap. Buizen aansluiten op de verdelerbuis – klik – klaar. De buizen kunnen vervolgens worden gedraaid en zo optimaal naar de zon worden gericht.

De onderlinge verbinding van de collectoren gebeurt door middel van de beproefde roestvaststalen stekkerverbindingen voor geribde buizen.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: d1fe173d08e9 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Viessmann Nederland B.V.

    De Viessmann-groep is een internationaal fabrikant van producten uit de verwarmingsbranche. Het bedrijf, dat in de persoon van Dr. Martin Viessmann nu al door de derde generatie van de Viessmann-familie...