, ,

ACO regenwaterbuffertank


Vanaf het dak wordt het schone regenwater opgevangen en stroomt in een kunststof opslagtank die onder het gazon, terras of in de border geplaatst is. In de tank bevindt zich een duurzame pomp die ervoor zorgt dat middels twee Gardena aansluitkoppelingen water voor het sproeien van de tuin of andere activiteiten geleverd wordt uit de tank.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Vanaf het dak wordt het schone regenwater opgevangen en stroomt in een kunststof opslagtank die onder het gazon, terras of in de border geplaatst is. Voordat het water de tank instroomt, passeert het eerst een filter dat voorkomt dat vuildeeltjes in de tank terecht komen. In de tank bevindt zich een duurzame pomp die ervoor zorgt dat middels twee Gardena aansluitkoppelingen water voor het sproeien van de tuin of andere activiteiten geleverd wordt uit de tank. Zodra de tank leeg is, wordt deze automatisch aangevuld met kraanwater. U staat dus nooit zonder water en maakt maximaal gebruik van het opgevangen regenwater. In geval van grote regenval, is het systeem voorzien van een overloop, die naar keuze kan worden aangesloten op een infiltratiebox of regenwaterriolering.

 

 

De standaard EasyGarden regenwatertank heeft een inhoud van 1500 liter. Op aanvraag zijn tanks van 3000-5000 en 7500 liter leverbaar.

 

SKU: c203d8a15161 Categorieën: , ,

Persoonlijke gegevens


PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

ACO BV

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van civiele techniek, bouwtechniek en installatietechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain® en...