, ,

NIBE FIGHTER 1250


De NIBE FIGHTER 1250 modulerende water(brine)-water warmtepomp is voorzien van een frequentiegeregelde compressor. De warmtepomp heeft een geïntegreerde boiler en intelligente electronische besturing.

Nieuwe generatie warmtepomptechnologie

Van buiten ziet hij eruit als iedere andere warmtepomp die zijn energie aan de bodem onttrekt, maar van binnen zit er nu nog meer functionaliteit.

Een nieuwe generatie warmtepomptechniek!

NIBE FIGHTER 1250 is een revolutionair nieuw concept toerengeregelde
warmtepomp, waarbij de warmte uit de bodem wordt onttrokken. Met zijn inverter-gestuurde compressor, geïntegreerde boiler en intelligente regelcomputer zorgt hij voor een ware revolutie.

Dit betekent dat de warmtepomp zich altijd automatisch aanpast aan de warmtevraag binnenshuis. Wanneer er meer warmte of tapwater nodig is, toert de compressor langzaam op en past het verwarmingsvermogen zich automatisch aan op de werkelijke warmtevraag. Dit beperkt het aantal start en stops van de compressor, regelt nauwkeuriger en een buffervat is meestal niet meer nodig. Het jaarlijks energieverbruik zal mede door de toerengeregelde circulatiepompen nog verder kunnen dalen.

 

variabel verwarmingsvermogen* 4,5 – 16 kW
inhoud boiler 160 liter
waterinhoud dubbele mantel 45 liter
Hoogte / plafondhoogte 1750
(zonder voet: 30-50 mm)
Breedte 600 mm
Diepte 628 mm
Net gewicht 285 kg
Voltage 400 V (3-fase+N)
Hoeveelheid koudemiddel (R407C) 2,2 kg
elektrische bijverwarming 8/6 kW
Fase volgorde control Ja
 
modulerende bronpomp ja  
cv pomp modulerend    
     
     
Artikelnummer: 6512bd43d9ca Categorieën: , ,

Persoonlijke gegevens


PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

NIBE Energietechniek B.V.

NIBE Energietechniek richt zich als dynamische, sterk groeiende organisatie op de levering van energiezuinig comfort in warmtapwater, verwarming en (passieve) koeling aan de Nederlandse en Belgische markt....