,

Xtratherm UniPir

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Xtratherm® UniPIR hoog rendement thermische isolatie zijn vlakke, rechthoekige isolatieplaten met een kern van CFK en HCFK-vrij polyisocyanuraat (PIR) hardschuim met een hoge PIR-factor (>250), aan twee zijden afgewerkt met een gasdichte tri-laminaat cachering.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Deze opbouw, geproduceerd in een van de meest moderne productielocaties in Europa garandeert een uitstekende dimensionele stabiliteit.
De speciale Polyiso® PIR-hardschuim kern heeft daarnaast een uniforme, gesloten celstructuur met een zeer hoge isolatiewaarde en een hoge drukvastheid. De Xtratherm® UniPIR isolatieplaten worden geproduceerd in een continue lamineerproces met milieuvriendelijke blaasmiddelen, zijn geschikt voor Duurzaam Bouwen en voldoen uiteraard aan alle eisen van de Europese productnorm NEN-EN 13165.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: e3796ae83883 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Weston Isolatie B.V .

    Weston Isolatie B.V. is een nederlandse onderneming met een groot assortiment hoogwaardige isolatie materialen. Wij leveren aan de professionele bouw en de industrie.  Vanuit het magazijn in Driebergen leveren wij door geheel...