Passiefhuis Zeus

De esthetica van het ontwerp is geïnspireerd op de oorspronkelijke architectuur van een landhuis, welke is geanalyseerd op haar kenmerkende elementen en opnieuw samengesteld.

Zo zijn de zichtbepalende gevels van het ontwerp afgeleid van de oorspronkelijke kopgevels en wordt het wolfseind over de gehele gevel doorgetrokken. De volledige kap wordt functioneel benut en is als karakteristiek element beeldbepalend. Hierdoor ontstaat een hedendaags woonhuis met uitstekende ruimtelijke en functionele kwaliteiten, maar met de beeldende elementen van de oorspronkelijke landhuis architectuur die de nostalgie van het landschappelijk wonen oproepen. Het bijzonder ruime – onder het maaiveld gelegen – souterrain/garage houdt het ontwerp esthetisch strak.

DuWo-Comfort Passiefhuis
Passiefhuis Zeus is een voorbeeld van een van de vele DuWo-Comfort ontwerpen, de meest comfortabele en energiezuinige woningen van Nederland. Bij elk ontwerp kunnen indeling, grootte en gevelafwerking worden aangepast aan uw behoeften en wensen. DuWo-Comforthuizen hebben een kort bouwproces (voorbereiding en uitvoering) en aantrekkelijk lage bouwprijzen. Uiteraard kunnen onze architecten ook een ontwerp geheel op basis van uw eigen ideeën, budget en kavelsituatie maken. Bij De Passiefhuisbouwer staan uw wensen voorop. Kijk voor meer ontwerpen op www.passiefhuisbouwer.nl

De Passiefhuisbouwer
Wij zijn een landelijk samenwerkingsverband van architectenbureaus en bouwbedrijven voor ontwerp en nieuwbouw alsmede verbouw en renovatie van woningen en gebouwen volgens het Passiefhuisconcept.

Vier garanties en zekerheden

  1. Garantie op de extreem lage energiebehoefte voor verwarming van maximaal slechts 1,5 m³ aardgas per m² vloeroppervlak per jaar.
  2. Garantie op kierdichtheid. (Al is een huis super dik geïsoleerd, zonder goede kierdichting is het stoken voor de buitenlucht.)
  3. Woningborg-garantie op kwaliteit en afbouw (bij eventueel faillissement bouwbedrijf).
  4. Opleveringskeuring door een onafhankelijk professional van de Vereniging Eigen Huis.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]