Energiesubsidiewijzer

Energiesubsidiewijzer Plaats een reactie

Energiebesparing in huis loont. Het zorgt voor een lagere energienota, meer comfort én een beter klimaat. Voor het nemen van energiebesparende maatregelen in woningen bestaan verschillende regelingen. Voor woningeigenaren is het niet altijd duidelijk welke subsidies en regelingen er zijn en of zij ervoor in aanmerking komen. De Energiesubsidiewijzer brengt daar verandering in. In één oogopslag is duidelijk welke subsidies er zijn voor woningeigenaren.

Voor wie?
De Energiesubsidiewijzer is door iedereen gratis te gebruiken en is vooral bedoeld voor:

  1. Woningeigenaren – zij kunnen in één oogopslag zien voor welke subsidie of regeling zij in aanmerking komen.
  2. Professionele partijen in de bouw, zoals adviseurs, aannemers, installateurs en makelaars – zij kunnen hun klanten met de Energiesubsidiewijzer informeren over de financiële mogelijkheden bij investeringen in energiebesparende maatregelen.
  3. Gemeenten en provincies – zij kunnen met de Energiesbusidiewijzer woningeigenaren informeren over subsidiemogelijkheden. Én zij kunnen er zelf subsidies en regelingen aanmelden.
  4. Woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren – zij kunnen hun huurders / leden met de Energiesubsidiewijzer informeren over de financiële mogelijkheden bij investeringen in energiebesparende maatregelen.

Veel voordelen

  1. De Energiesubsidiewijzer biedt begrijpelijke informatie over subsidies en regelingen waar woningeigenaren snel en eenvoudig over kan beschikken.
  2. De Energiesubsidiewijzer biedt één duidelijk overzicht van regelingen op lokaal, regionaal, provinciaal en nationaal niveau.
  3. De Energiesubsidiewijzer wordt voortdurend bijgehouden en is daarmee actueel, compleet én overzichtelijk.
  4. Als professional kunt u direct doorverwijzen naar de Energiesubsidiewijzer. Hierdoor kunnen woningeigenaren direct hun financiële mogelijkheden zien.

Waar?
De energiesubsidiewijzer is te vinden via www.energiesubsidiewijzer.nl  Deze tool is ontwikkeld door Agentschap NL voor het nationale besparingsprogramma Meer met Minder.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *