, ,

aardwarmtekorf


Aardolie en -gas worden steeds duurder. Bovendien belast het gebruik van fossiele brandstoffen het milieu. Daardoor wordt de belangstelling voor duurzame energiebronnen steeds groter. Dankzij de aardwarmtekorf van De Leidinggroothandel haalt u de warmte gewoon uit de bodem. Want aardwarmte is altijd en overal beschikbaar.

De voordelen van de aardwarmtekorf
De aardwarmtekorf neemt de warmte van de aarde op in de vloeistof die door de buizen loopt. Deze warmte kunt u benutten voor de verwarming van uw woning of bedrijfspand. Gewoon middels vloerverwarming of c.v., zoals u gewend bent.
De aardwarmtekorf wordt geplaatst op een diepte tussen 1 en 5 meter. Op deze positie laat de warmtekorf het natuurlijke eco-systeem van de bodem volledig intact. De grond boven de korf kan gewoon gebruikt worden als tuin.

Dankzij bovenstaande voordelen van de aardwarmtekorf is het verkrijgen van de benodigde vergunning meestal geen enkel probleem.

Eén keer investeren, twee keer rendement
De kosten van de aardwarmtekorf zijn betrekkelijk gering; de erkende aannemer kan het systeem veelal binnen één dag aansluiten. Maar dankzij de compacte conische vorm is het rendement aanzienlijk hoger dan dat van warmtesondes of oppervlaktecollectoren. 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: a97da629b098 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    De Leidinggroothandel

    De Leidinggroothandel biedt voor projecten op het gebied van regeneratieve energieën een uitgelezen assortiment aan met topproducten van gerenommeerde partners. Een uitgebreid servicepakket en ruime voorraden zorgen voor betrouwbare en...