, ,

CS104


Het nieuwe Reynaers raam- en deursysteem CS104 is comfort verhogend en energieverbruik verlagend. Het systeem is geschikt voor passiefhuizen.

CS104 helpt om door overheden gestelde doelen voor klimaatbeheersing mogelijk te maken. De hoge warmteweerstand, drievoudige beglazing, de lage onderhoudskosten, duurzaamheid van materiaal en de gesloten recycleketen dragen hieraan bij. 

Belangrijke kenmerken van het CS104 raam- en deursysteem

 • Het systeem is speciaal ontwikkeld voor toepassing van drievoudig glas, zowel dikte als gewicht is hier van belang. 
 • Systeemprofielen en combinaties daarvan hebben een goede warmteweerstand Uf < 0,88 W/m2K en zorgen ervoor dat het totale kozijn een Uw = 0,8 W/m2K kan halen. Hiermee voldoet CS104 aan de norm voor passiefhuizen.
 • CS104 biedt de mogelijkheid het isolatieniveau te regelen door het eenvoudig aan te brengen isolatiemateriaal binnen het systeem.
 • CS104 wordt afgedicht met co-extrusies van hoogwaardig rubbermateriaal als EPDM.
 • Het CS104-systeem is zo opgebouwd dat ondanks de inbouwdiepte van de kozijnen (95 mm) de draai-elementen toch makkelijk zijn te bedienen. 

  Ramen kunnen uitgevoerd worden als vast glas, draai-, draaikiep- en valraam. Deuren zijn mogelijk in de uitvoering van enkele en dubbele naar binnen en buiten draaiende deuren.

 •  

  [Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]
  Artikelnummer: efe937780e95 Categorieën: , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Premium Heating

  Deze bedrijfspagina heeft nog geen beschrijving....