,

Kooltherm K3 vloerplaat


De Kooltherm K3 Vloerplaat is, door de hoge isolatiewaarde, zeer geschikt als vloerisolatie en uitstekend te verwerken in combinatie met vloerverwarmingssystemen.

De Kingspan Kooltherm® K3 Vloerplaat kunt u uitstekend toepassen als vloerisolatie. Vanwege de dunheid van het materiaal is het product in combinatie met vloerverwarmingssystemen een prima oplossing.

In vloeren is vaak weinig ruimte, en u wilt niet in de knel komen met drempels, deuren of trappen. Kooltherm is dan de
enige passende oplossing. Vijftien procent van de energie gaat verloren via de vloer. Dit voorkomt u voor een groot deel door
hoogwaardige isolatie toe te passen. En een warme vloer zorgt meteen voor een beter wooncomfort. Want bij een koud vloeroppervlak zet de bewoner allereerst de verwarming hoger. Met Kooltherm voorkomt u dat. Uiteraard zorgt dit direct voor een lagere energierekening.

Voordelen:
– Beste lambdawaarde van 0,020 W/m.K. Hierdoor isoleert u een stuk dunner dan met andere materialen en komt u niet in de problemen bij deuren, trappen of drempels.
– Hoge drukvastheid, ook uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.
– Milieuvriendelijk; beschikt als enige harde isolatieplaat over een DuBo-keurmerk. Daardoor is dit gegarandeerd een goede keuze.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: d61e4bbd6393 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Kingspan Insulation

    Kingspan Insulation ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige Kooltherm (resol) en polyisocyanuraat (PIR) isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw. Ook leveren wij voor overige industriële toepassingen in heel Europa. Onze...