, ,

Luchtverdeelsysteem Air Excellent System

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Brink Climate Systems introduceert het Air Excellent System; een innovatieve waaier van ventilatiekanalen. Dit kunststof luchtverdeelsysteem is ontwikkeld voor alle energiezuinige, mechanische ventilatiesystemen.

Video

Ten opzichte van de reguliere luchtverdeelsystemen maakt Brink Climate Systems een grote stap voorwaarts door met het Air Excellent System een noviteit te brengen.

Waar normaal gesproken een hoekige, metalen buis met een hoogte van 80 mm geplaatst wordt, heeft Brink Climate Systems een platte kunststofbuis ontwikkeld van 60 x 130 mm (HxB).

Dit heeft als voordeel dat de opbouwhoogte verlaagd wordt met minimaal 20 mm en dat deze relatief flexibele buizen eenvoudiger aan te brengen zijn. Door de geringere hoogte is er minder beton nodig en kunnen de buizen makkelijker in de betonnen vloer gestort worden. Dit alles leidt tot besparingen op arbeidsloon en op materiaalkosten.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 9461cce28ebe Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Brink Climate Systems

    Brink Climate Systems is in Nederland de eerste fabrikant die luchtverwarmingssystemen ontwikkelde en op de markt bracht. De geavanceerde technieken van Brink Climate Systems zijn zelfs vooruitstrevend voor landen die aan...