, ,

Passiefdeur

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

De Passiefdeur is verkrijgbaar in vlakkeplaatdeur en deuren opgebouwd uit stijlen en dorpels. De deuren kunnen zowel naar binnen als naar buitendraaien zonder dat er ingeleverd moet worden op de energieprestatie. De deuren hebben Udeur tussen de 0,8 en 1,1 W/m2.K dit is afhankelijk van de glasopening. De deuren zijn voorzien van speciaal ontwikkelde scharnieren.

Video

Het innovatieve aan de Passiefdeur is de samenstelling van de deurprofielen in combinatie met vernieuwde detaillering en hang & sluitwerk. De Passiefdeur is verkrijgbaar in vlakkeplaatdeur en deuren opgebouwd uit stijlen en dorpels. De deuren kunnen zowel naar binnen als naar buitendraaien zonder dat er ingeleverd moet worden op de energieprestatie. De deuren hebben Udeur tussen de 0,8 en 1,1 W/m2.K dit is afhankelijk van de glasopening. De deuren zijn voorzien van speciaal ontwikkelde scharnieren.

Passiefslot
Speciaal voor de Passiefdeur is het Passiefslot ontwikkeld een 3-puntsluiting met onderbroken cilinders en krukstift. De onderbroken cilinders zorgen er voor dat er geen tocht door de cilinder naar binnen komt. De onderbroken krukstift heeft als functie dat de krukstift in de kruk niet als koudebrug fungeert in het slot. Het Passiefslot voldoet aan de eisen van weerstandklasse 2.

Warmtestroom
In de warmtestroom is goed te zien het thermische verloop is in een naar buitendraaiende deur. Hierbij is het temperatuur verloop van buiten -10 C naar binnen 20 graden Celsius. De temperatuur op de binnenzijde van de deur is 17 gaden Celsius. Op een deur van 54 mm dik is dit ongeveer 13 graden Celsius. Het toepassen van geïsoleerde Passiefdeuren geeft een duidelijk verbetering op energiebesparing van woningen.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 13fe9d84310e Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Timmerfabriek Overbeek BV

    Timmerfabriek Overbeek heeft een lange geschiedenis. In 1919 begonnen Johan Overbeek en Theo ter Huurne met de productie van houten kozijnen. Na acht jaar samenwerking, besloot men zelfstandig verder te...