, ,

Passiefhuis onderhoudsarm dakraam

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Onderhoudsarm dakraam type GGU passiefhuis segment is speciaal voor zeer energiezuinige woningen ontworpen, zoals het passiefhuis. Dankzij een minimaal warmteverlies en een maximale warmtewinst is het passiefhuis de op één na energiezuinigste woningvorm.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Wit, onderhoudsarm tuimelvenster geschikt voor installatie in passiefhuis constructies. Dit tuimelvenster draagt bij in het bereiken van de ideale combinatie tussen een hoogwaardig en aangenaam binnenklimaat en een laag energieverbruik. Dit type dakraam beschikt over een houten kern, met daaromheen een naadloze, wit afgelakte, vochtbestendige afwerklaag (± 0,5 – 1 cm dik).

Het dakraam is bijzonder dankzij de drielaagse 32,4 mm dikke beglazing. De hoge isolatiewaarde van de beglazing zorgt voor een zeer lage warmtedoorgangscoëfficient van het dakraam. Hierdoor leidt dakraam type GGU – Passiefhuis segment tot 25% minder warmteverlies dan een standaard dakraam. De U-waarde van dit raam is 1.0. Als deze wordt ingebouwd met een EDJ gootstuk wordt deze 0.87. Sinds kort kunnen we ook een dakraam leveren met een U-waarde van 0.77 (gegevens op aanvraag beschikbaar). Ook hebben we een 'gutachtung' certificaat van Passiefhuis instituut in Duitsland beschikbaar.

 

Uwaarde glas: 0,5

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Artikelnummer: 74db120f0a8e Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    VELUX Nederland B.V.

    VELUX Nederland B.V. is de officiële importeur van VELUX producten in Nederland. Het bedrijf is sinds 1988 gevestigd in De Meern en importeert en distribueert VELUX dakramen en aanverwante artikelen...