, ,

Passiefhuis uitzettuimelvenster

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Uitzettuimelvenster type GPU-WT passiefhuis segment is speciaal voor zeer energiezuinige woningen ontworpen, zoals het passiefhuis. Dankzij een minimaal warmteverlies en een maximale warmtewinst is het passiefhuis de op één na energiezuinigste woningvorm.

Dit dakraam scharniert aan de bovenzijde en opent naar buiten toe. Het tuimelvenster is traploos te openen tot 45° ten opzichte van de dakhelling. Het dakraam kan ook 180° om zijn as roteren (tuimelen) om bijvoorbeeld de afdeklijsten aan de buitenzijde af te kunnen nemen met een vochtige doek. Uitzettuimelvenster type GPU – Passiefhuis segment is een duurzaam, functioneel en onderhoudsarm dakraam voor een ongestoord uitzicht.
Het dakraam is bijzonder dankzij de drielaagse 32,4 mm dikke beglazing. De hoge isolatiewaarde van de beglazing zorgt voor een zeer lage warmtedoorgangscoëfficient van het dakraam. Hierdoor leidt dakraam type GPU – Passiefhuis segment tot 25% minder warmteverlies dan een standaard dakraam. De U-waarde van dit raam is 1.1. In combinatie met EDJ gootstuk is de u-waarde 0,82.

 

Uwaarde glas: 0,5

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 705f21728346 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    VELUX Nederland B.V.

    VELUX Nederland B.V. is de officiële importeur van VELUX producten in Nederland. Het bedrijf is sinds 1988 gevestigd in De Meern en importeert en distribueert VELUX dakramen en aanverwante artikelen...