,

Plaatfundering


Geprefabriceerde op maat gemaakte bouwpakketten voor funderingen in laag-energie of passiefhuis standaard bestaande uit druk vaste isolatie eventueel met wapening en infrastructuur zoals vloerverwarming, elektra, water en riolering.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Geprefabriceerde op maat gemaakte bouwpakketten voor funderingen in laag-energie of passiefhuis standaard bestaande uit druk vaste isolatie eventueel met wapening en infrastructuur zoals vloerverwarming, elektra, water en riolering.

Vloerplaatbekisting bestaande uit op maat gemaakte randelementen van rottingsbestendig en drukvaste XPS waarbij bijna alle vormen en detailleringen mogelijk zijn.

Levering is mogelijk in twee uitvoeringen

– Geprefabriceerde en op maat gemaakte randelementen met een lengte van 250 cm waarbij de oppervlakte ingevuld wordt met kleinformatige BASF styrodur platen. Wapening maakt geen deel uit van het leveringspakket.

– Geprefabriceerde en op maat gemaakte grootformatige rand en vul-elementen met wapening en infrastructuur zoals water, vloerverwarming riolering e;d. Grootformatig betekent in dit geval de grootst mogelijke transportabele afmetingen ( ca 12 x 2,5 meter).

De kleinformatige funderingsplaten worden als bouwpakket, inclusief montagetekeningen en bouwplaats instructie geleverd. Na het plaatsen van de isolatie moet de wapening en infrastructuur door derden geplaatst worden.

De grootformatige funderingsplaten worden geleverd en geplaatst met behulp van een kraanwagen waarna direct gebetonneerd kan worden omdat deze platen compleet met wapening en infrastructuur geleverd worden. Hierdoor kunnen zeer complexe funderingen zeer snel en praktisch weersonafhankelijk geplaatst worden.

Voordeel van beide koudebrugvrije systemen is dat ze kostengunstiger zijn dan traditionele oplossingen en dat de foutmarge, door de semi-industriële productie, zeer gering is of nihil wordt.

 

 

Vloerplaatbekisting bestaande uit op maat gemaakte randelementen van rottingsbestendig en drukvaste XPS waarbij bijna alle vormen en detailleringen mogelijk zijn. Levering is mogelijk in twee uitvoeringen als bouwpakket met alleen isolatieof als half-fabricaat inclusief wapening en infrastructuur.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: b7b16ecf8ca5 Categorieën: ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Gebruik van daglicht als bouwsteen in het ontwerpproces

  Laane Trading bvba

  Laane Trading is een internationaal georiënteerde handelsonderneming die reeds meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in koudebrugvrije (verloren) betonconstructies in laag energie en/of passiefhuisstandaard. Plaatfunderingen kunnen geleverd worden met een...