, , ,

Powerwall

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Thermische isolatieplaat voor buitengevel constructies (geventileerde gevel)

Powerwall® is speciaal geschikt voor de thermische isolatie van (sterk) geventileerde gevels met een legio aan gevelbekledingsmogelijkheden. Voor nieuwbouw maar ook voor het upgraden in combinatie met (na)isolatie van bestaande gevels (Isofinish methode). Powerwall® is aan beide zijden voorzien van een licht gewafeld zuiver aluminiumfolie van 50 μ. Het tand – en groefsysteem waarborgt een snelle, eenvoudige montage en een doorlopende isolatieschil.

Powerwall® neemt weinig plek in, zakt niet door en heeft een uniek tand- en groefsysteem dat energielekken geen kans geeft. Bovendien zijn de plaat en de bekleding volledig waterbestendig, wordt Powerwall® in een mum van tijd geplaatst en zorgt de plaat zowel in nieuwbouw en renovatie voor uitstekende thermische prestaties.

De Powerwall® heeft een formaat van 600 x 1200 mm en werkende afmetingen van 590 x 1190 mm en vanaf een dikte van 160 mm heb je een werkende afmeting van 580 x 1180 mm. Tot slot zijn de platen beschikbaar met een dikte van 40 t/m 180 mm. Waarvan de 60, 80 en 100 t/m 140 mm standaard verkrijgbaar zijn en de 40, 50, 70, 90 en 160 t/m 180 op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Belangrijkste voordelen:

 • Goede thermische prestatie: λD = 0,022 W/mK
 • Optimale ventilatie
 • Euroclass D s2 do (op product) en B s1 do (end use STENI/Eternit)
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 55743cc0393b Categorieën: , , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Recticel Insulation

  Met Recticel® Insulation klaar voor de toekomst! Recticel Insulation werpt zich al jaren op als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogwaardige isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation...