, ,

Powerwall

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Powerwall® is een isolatieplaat met een kern in Taufoam by Recticel® (een specifiek polyisocyanuraatschuim of PIR met een bijzondere celstruc-tuur), aan beide zijden bekleed met een lichtgewafelde zuivere aluminium-folie van ca. 50µ met raster langs één zijde.

Met zijn uitstekende isolatiewaarde is Powerwall® de ideale oplossing voor het doorlopend isoleren van buiten-muren, en dit van kelder tot dak. In combinatie met het Powerroof® systeem voor hellende daken creëert u een doorlopend isolatieschild én een goede aansluiting met de vloer met Eurofloor-vloerisolatie (met gebruik van een isolerende bouwsteen).

 

Powerwall® neemt weinig plaats in, zakt niet door en heeft een uniek tand-en-groef kliksysteem dat energielekken geen kans geeft. Bovendien zijn de plaat en haar bekleding volledig waterbestendig, wordt Powerwall® in een mum van tijd geplaatst en zorgt de plaat zowel in nieuwbouw en renovatie voor uitstekende thermische prestaties.

 

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: 55743cc0393b Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Recticel Insulation biedt duurzame isolatieproducten en –oplossingen aan van hoge kwaliteit. Wist u trouwens dat Recticel, als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR, een Keymark kwaliteitslabel heeft?...