, ,

Vrigo Green


Houten kozijn dat een zeer hoge thermische isolatie garandeert en voldoet aan de gestelde U-waarde voor Passief Bouwen van U <0,8.

Vrigo Green kozijnen worden in de houtsoort Oregon Pine( FSC) geproduceerd, een houtsoort die hoog scoort op het gebied van thermische eigenschappen.

Het bedrijf is er in geslaagd, zonder gebruik te maken van een PUR gevulde isolatielaag in het kozijnhout, de gestelde U-waarde te halen. Doordat er geen kunststof materialen in het hout verlijmd hoeven te worden, blijft het kozijn tevens volledig recyclebaar.

Goede warmte-isolatie
Door toepassing van triple beglazing met een speciale kunststof omkadering (Swiss Spacer) wordt de warmteoverdracht tot het minimum beperkt. Dit betekent een flinke verbetering van de warmte-isolatie ten opzichte van gangbare glas-kozijn constructies waardoor ramen en deuren niet langer meer de zwakke schakel zijn in een goede isolatie.

Door een intensieve samenwerking op het gebied van productontwikkeling met onze verfleverancier Sigma Coatings, kunnen ook zeer lage onderhoudskosten worden gerealiseerd.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 3c7781a36bcd Categorieën: , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Egbert Broerse architect Logo

  Egbert Broerse architect

  Ontwerpen van concept tot en met realisatie voor particuliere opdrachtgevers. Click to rate this post! [Total: 0 Average: 0]...