, ,

Wing


De populaire Wing vloer van Betonson is intussen verwerkt in talloze kantoren. De slanke vloer biedt ruimte aan voorzieningen als klimaatbeheersing, ICT, ventilatie, gas, elektriciteit en water. Alles blijft gemakkelijk bereikbaar voor onderhoud.

 

Met de nieuwste ontwikkelingen in betonkernactivering is dit vertrouwde, succesvolle product nog verder geperfectioneerd. Betonson komt met de vernieuwde Wing vloer.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De voordelen van de nieuwe Wing
De nieuwe, lichte Wing vloer is toepasbaar in combinatie met de standaard kanaalplaat en heeft grotere inkassingen op de koppen. De vloer biedt een grote vrijheid in het aanbrengen van de installaties en ook in het hoge deel zijn nu leidingen mogelijk. De nieuwe Wing vloer is aanpasbaar in combinatie met een flexibele afdekking én is licht: de nieuwe Wing heeft 28% minder eigen gewicht.

Warmte en koeling via vloer én plafond
Lage temperatuurverwarming in de vorm van vloerverwarming of betonkernactivering) biedt behalve een energiebesparing ook een verhoging van het comfort. Door toepassing van de door Betonson op de markt gebrachte klimaatvloeren met daarin opgenomen leidingencircuits is er in de winter naast vloerverwarming tevens een aanvullende plafondverwarming. Het comfort neemt daarmee toe bij een lager energiegebruik omdat men zich bij een lagere ruimtetemperatuur reeds behaaglijk voelt. In de zomer wordt via het leidingensysteem in het plafond gekoeld Op basis van langdurige monitoring van een gebouw met energiepalen en betonkernactivering kan de conclusie worden getrokken, dat zowel voor de energetische prestaties als het comfort, ruimschoots wordt voldaan aan de gestelde eisen.

 

De voordelen van klimaatvloeren in combinatie met energiepalen
– gesloten, milieuvriendelijk systeem
– individueel systeem, eigen energiebron
– zeer duurzame concepten, zoals WelWonen, mogelijk met vermindering van de C02 uitstoot met 40%
– energiebesparing mogelijk met 45%
– verlaging EPC met 50%
– zeer hoog comfort voor zowel verwarming als koeling, zomertemperatuur niet boven de 25 graden.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 202cb962ac59 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Beton Son B.V.

    Bouwen met oog voor het milieu én de eindigheid van natuurlijke grondstoffen. Ons productaanbod wordt steeds verder aangevuld met concepten die duurzame energie opleveren en de CO2 uitstoot helpen terugdringen....