Bijbehorende pdf bestand bekijken:

PC® PERISAVE-sokkelblok
Het universele sokkelelement in de passiefbouw

Het PC® PERISAVE-sokkelblok wordt gebruikt als universeel onder- en bovengronds sokkelelement op vochtige plaatsen en bij mechanisch hoge belastingen. Het PC® PERISAVE-sokkelelement is standaard 60 x 60 cm en 28 cm dik. Daarmee kan een betonwand met een warmtegeleidingscoëfficiënt van U < 0,15 W/m²K worden gerealiseerd, volgens een gecertificeerd systeem. Dankzij de bitumenlaag aan de bovenzijde kan eenvoudig en snel een bitumineuze dichtingsstrook worden aangebracht. Het PC® PERISAVE-sokkelblok is voorzien van 4 niet-doorborende bevestigingspluggen. Deze pluggen veroorzaken geen koudebruggen. Het verlijmen van het oppervlak en de voegen van het PC® PERISAVE-sokkelblok gebeurt met koudlijm PC® 56. Andere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

PC® PERISAVE-randafwerking
Het thermisch isolerende bekistingselement voor passiefbouw

De PC® PERISAVE-randafwerking wordt bij betonbouw gebruikt als bekistingselement. Zo kunnen de kosten voor transport, inbouw, het reinigen van bekistingsmaterialen worden uitgespaard. De PC® PERISAVE-randafwerking voldoet volledig aan de vereisten inzake warmteisolatie volgens de passiefhuisnorm. De PC® PERISAVE-randafwerking wordt vervaardigd in standaardmaten. Dankzij de bitumineuze laag is het mogelijk om direct een bitumineuze dichtingsstrook aan te brengen. De PC® PERISAVE-randafwerking wordt over het volledige oppervlak incl. de voegen op de vloerisolatie uit FOAMGLAS®-platen of uit FOAMGLAS® BOARD verlijmd met behulp van koudlijm PC® 56. Ook bij een vloerplaat van waterdicht beton wordt PC® 56 gebruikt.

Meer informatie over passiefhuisbouw? Bekijk de PDF brochure ‘Een passiefhuis bouwen met FOAMGLAS®'.

 

Bestektekst maken? Probeer nu de vernieuwde FOAMGLAS® bestekgenerator!

 

 

 

 

Klik hier voor verwerkingsvoorschriften, bestekteksten en aanvullende specificaties.  

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: f4be00279ee2 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Pittsburgh Corning Nederland B.V. / Foamglas

    Isoleren met aan voor de toekomstFOAMGLAS®-isolatie vervaardigd van cellulair glas – minuscule glascellen die gevuld zijn met een sterk isolerend inert gas – is een product van Pittsburgh Corning. Het...