, ,

premium-modules


Schüco premium-modules hebben een oppervlak van 2,69 m2 en passen in het premium-systeem. Dat betekent dat er in totaal zes montagevarianten (op het dak, plat dak, in het dak, op het hele dak, baldakijn en gevel) realiseerbaar zijn en het is zonder problemen mogelijk om binnen een installatie de combinatie te maken met premium-collectoren, hete lucht collectoren en dakvensters.

Dankzij het grote oppervlak wordt niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, maar ook uitstekende capaciteiten tot 350 Wp per module gerealiseerd. Het premium-systeem is in het bijzonder geschikt voor veeleisende concepten zoals plus- en nul-energie-huizen.De Schüco premium-modules leveren een positieve vermogenstolerantie – elke premium-module voldoet aan of overtreft de aangegeven vermogenswaarden onder gestandaardiseerde testomstandigheden. De moduleframes zijn zilver- of bronskleurig geanodiseerd of kunnen naar wens in elke RAL-kleur gepoedercoat worden.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 02522a2b2726 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Schüco Nederland BV

    Met de producten van Schüco energie besparen of zelf energie winnen, dat loont. Vooral op het gebied van energiebesparing biedt Schüco oplossingen, die direct financiële voordelen met zich mee brengen,...