, ,

Ubbink Isolatiesteen


Loodvrij bouwen zonder koudebrug  en vochtdoorslag: met de Isolatiesteen van Ubbink heeft u een waterkerende spouwslabbe en een thermisch isolerend element in één!

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Video

Het unieke profiel van de Isolatiesteen zorgt er voor, in combinatie met open stootvoegen, dat lekwater langs de binnenzijde van het buitenblad naar buiten wordt afgevoerd. Bovendien onderbreekt de Isolatiesteen het buitenblad en voorkomt zo een koudebrug. De Isolatiesteen is geschikt voor nieuw- en verbouw en garandeert een snelle en probleemloze aansluiting van plat dak/serredak op de gemetselde gevel. 

De gebruiksvriendelijke, grijze Isolatiesteen is verkrijgbaar in waalformaat en is samengesteld uit duurzaam polycarbonaat met een lichte, drukvaste polystyreen gevulde mortel. Aan de spouwzijde is hij voorzien van een drainageopstand; aan de voorzijde kunt u  een EPDM slabbe bevestigen. Voor nieuwbouw, waar nog valspecie voorkomt, is een los spouwprofiel verkrijgbaar om zakwater aan de binnenzijde van het buitenblad af te voeren. U kort de Isolatiesteen eenvoudig tot de gewenste lengte in. Bij renovatie heeft u het voordeel van verminderd breekwerk, doordat u de Isolatiesteen in slechts één laag metselwerk aanbrengt.


De voordelen van de Ubbink Isolatiesteen op een rij

  • Waterkering en thermische isolatie in één
  • Arbeidstijdbesparing bij renovatie van 50% ten opzichte van het aanbrengen van lood. Slechts één laag metselwerk verwijderen in plaats van drie lagen bij lood
  • Esthetisch fraai, geen aanpassing van of kleurverschil in het metselwerk
  • Eenvoudig in te korten tot de gewenste lengte
  • Voldoet aan de eisen gesteld in Bouwbesluit artikel 3.2.2
  • Heeft positieve werking op EPC berekening
  • Volledig assortiment accessoires, waaronder prefab hoekstukken

 

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: e5f6ad6ce374 Categorieën: , ,

Persoonlijke gegevens


PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

Ubbink BV

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Ubbink zoekt continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de...